De Coninckwines, jouw service gerichte wijnleverancier van Zeeland

WIJNEN

De Coninckwines is een gespecialiseerde importeur van kwaliteitswijnen en aanverwanten. Wij bieden een ruim assortiment, naast een ruim assortiment wijn kan je bij de Coninckwines ook terecht voor Italiaans tafelwater, Ritchie Lemonade, bijzondere distillaten en prachtige olijfolie.
 
Met een specialisatie in Europese en met name Duitse en Italiaanse wijnen zijn wij een toegewijde en flexibele partner. Kwaliteit, advies & service naar de klant toe staat hoog in het vaandel.

 

Fijn, elegant, verteerbaar, gastronomisch inzetbaar en educatief zijn onze kernwoorden. De verhouding prijs/kwaliteit geeft bij ons de doorslag. Wij leveren aan zowel sterren restaurants als eetcafe’s. Eigenlijk overal waar kwaliteit ertoe doet. Huiswijnen zijn verkrijgbaar vanaf 3,50 per fles.

 

Wij doen net dat stapje extra…

Wij streven naar goede service. Dit is iets wat wij beide ontzettend belangrijk vinden. Wellicht komt dit door ons horeca verleden waar wij onszelf altijd gedienstig naar gasten hebben opgesteld en nog steeds doen. Wij luisteren naar de klanten en gaan graag voor ze op zoek. Binnen maar juist ook buiten ons assortiment. Daarnaast denken wij ook graag mee met wijn/spijs combinaties voor de menu’s en het samenstellen van de wijnkaart. Geen vraag is ons te gek en vragen is weten dus vraag maar raak!